Binnen en buiten schoonmaakwerkzaamheden


H van Laar Dienstverlening biedt u schoonmaakonderhoud op basis van een open calculatie. Door het hanteren van deze ‘open boek’-methode heeft u altijd een volledig inzicht in de kosten van het werk. De praktijk heeft geleerd dat door deze werkwijze het schoonmaakonderhoud precies kan worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en dat zo besparingen van 10 à 15% haalbaar zijn.

De controle op de werkzaamheden wordt aangepast op de wensen en eisen van de klant. De werkzaamheden worden afhankelijk van de situatie ingedeeld in dag-, week- en maandplanningen die de basis zijn voor duidelijke instructies voor de medewerkers. In situaties waarbij de hygiëne kritisch is voor het productieproces werken wij met schoonmaakprotocols die na controle door een vertegenwoordiger van de opdrachtgever worden afgetekend.

De opdrachtgevers van H van Laar Dienstverlening werken met één contactpersoon, die regelmatig in de gebouwen te vinden is en goed bekend is met de situatie ter plaatse. De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend de middag of de avond worden gewerkt. Het meeste werk wordt gedaan door mobiele teams van fulltime medewerkers die goed zijn opgeleid en zich volledig inzetten voor onze opdrachtgevers. Wij passen ons graag aan de wensen van de opdrachtgever aan. Zo hebben wij inmiddels een specialisatie ontwikkeld voor het schoonmaakonderhoud van tankstations en worden wij regelmatig ingeschakeld voor de opleveringsschoonmaak van nieuwbouwprojecten.

Actueel

Home  |  Contact  |  Sitemap